Veliki pozdrav svima,
Interesuje me da li bi neko mogao da mi kaze nesto vise o satu iz naslova.
Evo ga i link, ako vam tako vise odgovara http://www.bpmwatches.co.rs/products...t-f164951.aspx Nisam nesto mnogo zahtevan po pitanju izbora sata, tj. ne trazim neke skupe modele, prvenstveno mi je bitno da ipak ima neki odredjeni kvalitet i da mi se dopadne izgledom. Otprilike, na osnovu ovog modela, mozete zakljuciti kakvi mi se satovi dopadaju, pa ako mozda imate jos neki predlog, rad sam da ga cujem. Mora imati metalnu narukvicu i da nije previse nabudzen, bez onih raznoraznih "obrtaljki" i slicno Inace, cena ovog sata je samo 9000 dinara i to je, pored izgleda, ono sto me je odmah i privuklo i dalo ideju da bih sebe mogao da pocastim novim satom, iako uopste nisam razmisljao o tome. Po nekom mom, vise nego skromnom znanju o satovima, Festina je pristojna marka, a u kombinaciji sa ovom cenom mislim da je sasvim dobra kupovina, ukoliko se ne varam. Da li mozda postoji neki razlog zbog koga ne bih trebao kupiti ovaj sat, prvenstveno mi je cena nesto niska, jer sam mislio da se pristojan sat tesko moze kupiti ispod 150 evra. Naravno, spreman sam dati i koju hiljadarku vise (11-12000) ukoliko kvalitet to opravdava, ali ako je ovaj sat dobra kupovina onda ne moram ni da trazim nista dalje.
Jos jedno pitanje, u specifikaciji pise quartz movement, da li to znaci da sat ne radi na bateriju, nego se puni pokretom ruke? Secam se mog Seiko 5 od pre desetak godina koji se tako navijao. Da li je takav tip navijanja prednost u odnosu na bateriju ili ne?
Izvinjavam se na poduzoj poruci, ali rekoh, kad sam vec tu da razresim sve dileme
Unapred hvala svima na pomoci.
Pozz
Bookmarks sajtovi