Htela bih da kupim bratu,koji je par god.stariji od mene,dobar,elegantan rucni sat,ako je to moguce u Beogradu,za 200-300 eura,pa bi mi svaki savet bio od koristi,pogotovu gde mogu da ga kupim? Hvala svima unapred i veliki pozdrav!
Htela bih da kupim bratu,koji je par god.stariji od mene,dobar,elegantan rucni sat,ako je to moguce u Beogradu,za 200-300 eura,pa bi mi svaki savet bio od koristi,pogotovu gde mogu da ga kupim? Hvala svima unapred i veliki pozdrav!
Idi u Delta City imas dole u prizemlju dve radnje BMP (Fosil, Festina) i Jokic (Esprit i jos neki), onda se popnes gore u Bomar (Citizen i jos par brendova) i trebalo bi da zavrsis posao.Ako nadjes vremena pogledas i satove na sajtu Sense (online prodaja) i ako ti se svidja Seiko neki od njih mozes pogledati u njihovoj radnji u Cumicevom ili da odes kod Vitanova (TC Piramida Novi Beograd ili u centru kod Narodnog pozorista imas adrese na sajtu)...
Evo jedan predlog od mene BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Casual kolekcija-C4440/2 kvalitetan i elegantan sat, imas ga u BPM-u. Takodje pogledaj ponudu Citizena i Seika
Pozdrav Zana
Već pomenuti sajt sense je-Satovi Online - Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - www.satovi-online.com
Pogledaj malo pa postavi sliku nekog koji ti se sviđa da bi videli u kom pravcu da tražimo.
Obrati pažnju na Seiko,Casio, Citizen.
P.S.-To što je tvoj brat par godina stariji od tebe nama ne govori mnogo pošto ne znamo koliko ti imaš godina
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Znamo pise u profilu
A i ti moraš svuda da zaviriš...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pa moram na sve da obratim paznju ukoliko hocu da pomognem nekom. Meni je onaj Candino koji sam postavio odlican izbor ako ne mora biti automatik
Slažem se sa Darkom, imam taj sat samo sa belim cifrom i stvarno je sjajan sat, veoma kvalitetno urađen i izgleda mnogo bolje uživo nego na slikama. Dobar swiss made sat za nevelike novce.
Mislim da je do 300e kod elegantnih satova Tissot "king of the hill"....samo da odabereš šta hoćeš.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
@darko
pravi si inspektor Poaro
@zana
ako nisam zakasnio, moj ti je savet da uzmes Orient Mako, nije da nije elegantan, a izgleda ovako, kosta 140evra, mehanizam je automatski, nemoj da te zbuni niska cena, vredi svaku paru, a moze ici i na koznoj narukvici po zelji, ili metalnoj mesh narukvici, slaze se uz svaki komad garderobe, kao Rolex
Poslednja ispravka: Милан Милановић (9.8.2013. u 1:55)
Bookmarks sajtovi