Planiram u skorijem vremenskom periodu da kupim dva sata jedan za mene jer kao sto rekoh moj sam izgubio u saobracajci i jedan za mog rodjenog brata jer mu je uskoro 18ti rodjendan...
Tradicija u mojoj porodici je ta da svi imamo SEIKO 5 AUTOMATIC...Zapravo moj pradeda je imao Seiko 5 Automatic, pa je onda igrom okolnosti kupio mom dedi a njegovom sinu Seiko 5 koji su mom dedi ukrali pre 20 tak godina, pa je onda moj deda kupio sebi i svom sinu odnosno mom ocu dva ista Seiko 5 Automatika koji jos uvek nose i moj deda i moj otac...Onda je moj otac meni pre 3 godine za 18ti rodjendan kupio Seiko 5 Automatic SNX993K1 koji sam ja izgubio u saobracajci...Tako da sam ja trenutno bez sata a moj rodjeni brat nosi trenutno neki Casio (jeftiniji model)...
Pa sam onda razmisljao da obradujem mene i mog brata sa po jednim Seiko 5 Automatikom...
U naj uzi izbor su mi sledeci modeli:
SNX993K
SNX995K
SNX997K
SNX113K
Ovako ovi modeli su najslicniji po obliku i spoljasnjem izgledu na satove koje imaju moj deda i otac i koji sam ja imao (prvi model - snx993K1)
Trebala bi mi pomoc strucnjaka i iskusnih koji je od ovih 4 modela najbolji i koje su im razlike, mane i prednosti...
Svaka pomoc bi mi bila dobro dosla...
Unapred hvala i izvinite na ovolikom tekstu...
Bookmarks sajtovi