Ljudi pomoc!
Blizi mi se trideseti rodjendan pa sam resio sebe da obradujem nekim satom.
Interesuje me Vase misljenje o ovom satu .
I ako ima neko iskusta da mi malo pojasni kako funkcionise kupovina preko interneta?
Hvala
Ljudi pomoc!
Blizi mi se trideseti rodjendan pa sam resio sebe da obradujem nekim satom.
Interesuje me Vase misljenje o ovom satu .
I ako ima neko iskusta da mi malo pojasni kako funkcionise kupovina preko interneta?
Hvala
Odlican sat,odlican mehanizam...mozda bi bilo bolje da uzmes celicni
next year at this time I'll be a millionaire
Vrh sat,ako ti se svidja kupuj
A kako funkcionise kupovina preko neta?
Ja nemam iskustva sa on-line kupovinom,ali pogledaj ovde dok se ne javi neko sa konkretnim odgovorom
Pomoc oko on-line kupovine satova
Konkretno sa ovog sajta kupovina se obavlja preko PayPal accounta ili Bankovnog transfera. Ti prilikom kupovine placas ovu cijenu bez Wat-a odnosno Njemackog poreza. Ali kada ti sat dodje moze se desiti sa platis carinu i porez sto ti dodje oko 30% na cijenu sata. Carina i poreze se u principu placa na sve preko 50 e ali to da li ce ti naplatiti nikad se ne zna.
I da sto se tice sata mozda je bolje da uzmes celicnu verziju zbog ovog PVD premaza jer se ogrebotine na crnoj boji mnogo vise vide nego na celiku
Kao sto rekose kolege pre mene, dobar i lep sat, pouzdan mehanizam.
Da uzimam za sebe, izabrao bih celicnu verziju. Ova mozda jeste lepsa, ali ce se izgrebati pre ili kasnije.
Sto se tice carine i poreza, tu ce ti naplatiti na cenu sata zajedno sa postarino, 10% poreza i na sve to 20% PDV.
E sad, carina u principu jeste lutrija, nekome naplate a nekome ne, ali kako sada stvari stoje, dosta su to poostrili, tako da naplacuju prakticno za sve pakete.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
uzimaj dobra kupovina i eeeekstra sat......
LEMI
Kad se sracunam izgleda da mi se vise isplati da se provozam i licno ga kupim
Sto da ne, usput vidis gde se satovi prave, obidjes malo i Minhen, popijes koje pivo...
Ne verujem da ce te izaci jeftinije, ali je svakako lepse.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi