Kako se na nas novcanik moze odraziti kupovina satova u recimo Budimpesti, Segedinu, Becu...?
Kako se na nas novcanik moze odraziti kupovina satova u recimo Budimpesti, Segedinu, Becu...?
Najpovoljnije je kupiti sat u nasem okruzenju kod Malbasica u Banja Luci, provereno, ja sam se licno uverio u to dva puta, pogledaj njihov sajt, izvanredna ponuda a za cene moras licno otici, pozdrav Bogisha.
Vrlo dobro se može odrazit kupovina satova vani zato što su cijene puno prihvatljivije nego kod nas!
@fotoreporter: Hmmm...dakle, vani odnosno, za nas, kod vas i za vas kod nas, je povoljnije kupiti sat jer su cene prihvatljivije; sto dalje znaci da svako moze da kupi sat u svojoj zemlji jer je tako povoljnije (salim se malo )
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Tek sad videh da sam napisao fotoreporter umesto fotopetar
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Koje zemlje oko nas imaju naveci Tax Free?
Koliki je povrat iz Bosne (kupovina kod Malbasica)?
Planiram mozda neki izlet do Madjarske, Austrije, Slovenije... pa me zanima gde je najpovoljnije kupiti sat (cena i taxfree)
Pozdrav...
[QUOTE=Nebojsa Danilovic;68078]Koje zemlje oko nas imaju naveci Tax Free?
Koliki je povrat iz Bosne (kupovina kod Malbasica)?
Planiram mozda neki izlet do Madjarske, Austrije, Slovenije... pa me zanima gde je najpovoljnije kupiti sat (cena i taxfree)
Pozdrav..
kad se kupuje iz republike srpske dobija se 14,5% povracaja, to je nesto manje nego sto iznosi pdv, a u hrvatskoj je pdv ako se ne varam 22%, dakle racunaj na nekih 20% povracaja
kakva situacija sa madjarskom?jel ima u segedinu dobrih radnji sa satovima i gde?
Hrvatska nekad bilo 22 pa 23 a sada 25% , barem nam nekaj raste
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Bookmarks sajtovi