U Julu mesecu bio sam turisticki u Rimu i kod zvanicnog distributera,Stroili oro Italian Jeweles,kupio Citizen Nighthawk,naravno kako i sleduje u takvim radnjama platio 298 eura i naravno bez ikakvog pousta, umesto 30k u Bomaru,ali moj cef da kupim sat u Rimu.Podesili mi narukvicu na licu mesta pa je sat odmah stavljen na ruku a kutija i ostalo upakovano u kesu sa masnom,zalepljeno kako samo Italijani znaju to da odrade a pogotovo u takvoj radnji.Problem nastaje kada sam stigao u Bg i otvorio paket;kutija Citizenova i unutra uputstvo i garantna kartica na kojoj je pecat firme i nista vise.Posaljem im mail....posaljite slike sata ,racuna kartice...posaljem...budite strpljivi do kraja Avgusta na odmoru je dobavljac,trudicemo se da nadjemo resenje.Danas stigao mail:ovim vas molimo da na mestu Ref:upisete BJ7010-56E a na mestu DATA ACQUISTA 19/07/2014. sto se tice pomoci u Srbiji mi vas obavestavamo da imate Bomar sevis u Novom Sadu....Da napomenem da sam pre slanja mejla u Italiju pitao Bomar u BG i rekli su mi da ta garancija ne vazi kod nih i da internacionalna izgleda sasvim drugacije.Licno moslim da su u prodavnici u Rimu napravili ozbiljan propust pa i prekrsaj jer su mi prodali sat bez papira.Molio bih za vase misljenje i savet.Hvala i pozdrav od Dusana51
Bookmarks sajtovi