11Likes
-
11
Post By dule_bog
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Re: Pozitivno iskustvo sa kupovinom preko Interneta
Blagodaram na spodelenoto iskustvo i jas sum vo plan da poracam saat od creationwatches ili watchhubs uste nemam odluceno pa ova stvarno mi pomogna. Dobro e da znaes deka so sigurnost stigaat porackite.
-
Cestitke na prinovi vrlo leps sat, uzivo daleko lepsi. Imao si bas srece i sa carinom i pdv-om, mozes li samo da nam kazes koji je grad u pitanju. Posto su poslednjih meseci carinici vrlo azurni kada je Beograd u pitanju.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Naravno da mogu u pitanju je Banatski Karlovac. Okolina Vrsca ili ti na putu izmedju Panceva i Vrsca. Sat odlicno izgleda trebace mi vremena da upoznam sve mogucnosti koje ima.Jos jednom jako pozitivno iskustvo sa kupovinom preko internet ocekivao sam probleme ali na srecu sve je dobro proslo sa par meilova. Nesto o samom satu. Vizuelno jako lepo izgleda dobro stoji na ruci cini mi se da ce odgovarati u svakoj prilici. Bilo bi lepo da se moze naci neko uputstvo za njegovu upotrebu na srpskom mislim na You tube jer toliko toga pruza a cini mi se da se samo mali deo toga koristi.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi