Zbog problema sa serverom dana 29.08.2013. kopiramo one postove i teme članova koji su zbog toga izgubljeni u bazi.
Temu sa naslovom Amfibija - kondenz je izvorno započeo član KRSTIN:
krstin:
Bio sam u prilicno hladnoj vodi sa amfibijom i posle odmah uleteo u toplu. Kasnije vidim uhvatio se kondenz na staklu, malo se pojavi, pa nestane. Pritom je i pocela nenormalno da radi, uzasno zuri, pretpostavljam slepila se spirala. Znam da takva promena temperature nije bila pametan potez... Ali da li je normalno da se ovo desi? Sat je skoro nov, krunica je bila zavrnuta kako treba. Da li je problem u dihtunzima, ili je to sto se desilo normalno za promenu temperature od 20ak stepeni?
Neša:
Mislim da ćeš morati odmah kod časovničara. Otvori sat i pogledaj ima li nekih promena, da li možda ima vode na poklopcu i slično. Ovo je bitno kako bi časovničaru opisao sve detalje. Srećom sutra je radni dan, pa ćeš moći da ga odmah odneseš.
Dodato naknadno:
Pogledaj i ovu temu: Zamagljeno staklo
RUS.:
Da je normalno, nije, ali opet ne bi trebalo da se desi tek tak na novom satu.
Slazem se sa Nesom, da ga sto pre odneses do casovnicara.
VLADAN P:
Zeznuta je ta nagla promena temperature.
Verovatno se ništa ne be desilo da je nisi izložio tom temperaturnom šoku.
Ovako jedino ostaje ovo što Neša reče.
somy:
Nebi trebalo da se to desi ,ali su verovatno dihtunzi zeznuli stvar ili ti nije bila dobro krunica navijena pa je voda usla,a zato izuri jer se spirala slepila....
krstin:
Nista, hvala na savetima, sutra pravac do Simovica. Odvrnuo sam krunicu i ubacio ga u pirinac. Dobro je pa nije popustio u moru Inace sam imao maler i sa Seikom nedavno, pukla mi iglica, dobro pa sam ga nasao. Krenulo me
Serb:
Ma cuti dobro je dok ti se ne desi nesto kao meni , da kondenzuje na dnu reke
komsa:
......svaki drugi dan idem rekreativno na plivanje i posle plivanja uvek se tuširam vrućom vodom ne razmišljajuci da mi je sat na ruci.........tako je to vec godinama sa Casio-m,Monster-om i sada sa SKX007 medjutim ni jedan od pomenutih satova nikada se nije zamaglio pri takvim promenama temperature pa stoga mislim da kod tvoje amfibije nesto nije u redu..........
krstin:
I to sto kazes A evo i sta se dogodi kad se spoje losa iglica i glup dizajn zadnjeg linka na narukvici...
RUS.:Ne zelim da lajkujem fotku, strasno. Jedina dobra stvar je sto nisi izgubio sat.
End linkovi su im katastrofalni, njima i Orientu. Nesto na cemu bi trebali da porade.
Bookmarks sajtovi