Postovanje,
molim pomoc u vezi datuma i dana na ovom satu....svaki put mi pomjeri i dan i datum u podne umjesto u ponoc....samo da napomenem da sam skoro sve pokusao,nosio kod casovnicara ali on opet po svom,,,,
Postovanje,
molim pomoc u vezi datuma i dana na ovom satu....svaki put mi pomjeri i dan i datum u podne umjesto u ponoc....samo da napomenem da sam skoro sve pokusao,nosio kod casovnicara ali on opet po svom,,,,
Mora da je pravljen za tržište Australije
Ako je danas 19. i 21h-Namesti datum na 18. i okreći kazaljke dok ne prebaci datum na 19...to je ponoć...onda nastavi da okrećeš do 9 h(to je 9 pre podne)...pa nastavi još jedan krug do 21h.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ZanZak nisam siguran kako to funkcionise kod Casio satova, ali prvo i osnovno je da se ne brines sat ti je verovatno isprvan samo treba da se pravilno podesi! Kod Citizena kojeg sam posedovao imala je fora da se namesti vremenska zona kao primarna, vremenska zona u kojoj se nalazis(zivis)! Na osnovu toga sat je preko radio talasa stelovao vreme, datum i dan, shodno tome da je i tvoj sat ima opciju radio kontrolisanog vremena, logicno mi je da je samo vremenska zona pogresno setovana odnosno nije setovana uopste. Procitaj na tenane uputstvo ako ga imas, i vidi kako mozes da napravis ta podesavanja, vidis da su na spoljnom prstenu navedeni gradovi u razlicitim vremenskim zonama, u nekom modu podesavanja bi neka od kazaljkica trebala da se pomera i pokazuje ka jednom od gradova samim tim i vremenskim zonama, to mi sad ovako pada na pamet. Mozda se javi neko ko vec ima takav ili slican sat pa pomogne. Bitno je da se ne nerviras i da cemo resiti problem samo strpljivo
Aaa,...Multi-Band Atomic !?
Pa,rešenje je neko od ova dva
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi