Imam CASIO sat , kad sam bio na moru zaboravio sam da ga skinem i okupao sam se sa njim.Pise da je vodootporan. On radi super samo sto mi staklo posle kratkog nosenja zamagli? Kako to da sredim tj. da izbacim tu paru. Unapred hvala
Imam CASIO sat , kad sam bio na moru zaboravio sam da ga skinem i okupao sam se sa njim.Pise da je vodootporan. On radi super samo sto mi staklo posle kratkog nosenja zamagli? Kako to da sredim tj. da izbacim tu paru. Unapred hvala
Vrlo jednostavno uzmi sat odvrni krunicu uzmi malo rize i stavi u jednu kesicu zatim stavi sat unutra i zatvori kesicu ostavi odprilike 24 sata sat unutra i zatim izvadi van , ili jos jednoi resenje ako imas onaj silica gel iz kutije za patike ili vec stosta takodje isti postupak i vlaznost iz sata ce da izvuce riza ili taj silica gel
Simke ti lepo objasni.
Jedini problem može biti ako sat nema krunicu (ima samo drukere)
Onda bi bilo potrebno skinuti zadnji poklopac i staviti sat na sunčano mesto (po potrebi se poslužiti i fenom ali izdaleka,pažljivo-mehanizam ne sme da se pregreje)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ne znam kako da otvorim poklopac na satu , cvrsto je pricvrsen strah me da ga ne pokvarim .
Koji model je u pitanju?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
a izvini sta je RIZA ?
A,šta je ''pirinac''?
Riža = Pirinač
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Casio mtp 1314
Evo slike originala sata http://static.kupindoslike.com/ELEGA..._L_3434064.jpg
Bookmarks sajtovi