Sat sam dobio nov iz Irske emporio armani Ar4204 automatic..
Kad ga stavim na ruku pocinje da izostaje do 15 min...kad ga skinem sa ruke on radi normalno tacno..
Hvala u svakom slucaju..
Sat sam dobio nov iz Irske emporio armani Ar4204 automatic..
Kad ga stavim na ruku pocinje da izostaje do 15 min...kad ga skinem sa ruke on radi normalno tacno..
Hvala u svakom slucaju..
Jedino pravo rešenje je da ga odneseš kod nekog časovničara da ga pogleda.
Par minuta isprobavanja sata na vibrografu i pregled sata i znat će se kaj se dešava pa ne štedi noge nego do urara.
Oštećeni vrhovi osovina bi mogli biti jedni od razloga.probaj ga ostavit jedan dan na stolu brojčaikom prema dolje a drugi rema gore i vidi dal jednako radi?
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
hvala vam u svakom slucaju vracam ga za Irsku jer je pod garancijom i dobijam drugi...jos jednom hvala..pozdrav
Uzmi normalan sat, batali te modne marke, njihov kvalitet je niži nego kod onih firmi koje se bave samo proizvodnjom satova.
Koliko bi trebalo da iznosi odstupanje između ova dva načina rada,odnosno koliko iznosi maksimalna dozvoljena razlika u sekundama?Da li mora baš ceo dan sat ovako da stoji,a u nedostatku vibrografa da bi se izmerila tačnost?
Npr ja sam merio digitalnom štopericom odstupanje na Raketi,kada je brojčanik okrenut na dole i dobio odstupanje od 0.5 sec za 3h,koliko je merenje trajalo.Približnu vrednost sam dobio i kada je brojčanik bio okrenut na gore.
Najlakše ti je podesiti Raketu prema nekom od atomskih satova na netu. Nakon 24 sata provjeriš kolika je razlika, odnosno, da li kasni ili brza.
Pozdrav.
majstor98, odstupanja u principu nebi trebalo biri moj predlog za takvo testiranje sata je da se vidi ispravnost vrhova osovina a da se ne otvara sat, jer to može biti jedan od razloga lošeg rada
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Bookmarks sajtovi