bancika kaže:
Pozdrav svima.
Krenuo sam da se interesujem malo za modovanje satova. Cini mi se da je dobar nacin da se probaju razne stvari i da se sklopi nesto jedinstveno. Porucio sam par kombinacija cifera i kazaljki, explorer kuciste i dva NH36 mehanizma za eksperimentisanje. Neke osnovne alate sam porucio vec iz inostranstva (npr za umetanje i skidanje kazaljki), nesto od sitnica i alatki vec imam. Ne planiram da pravim od toga posao, ali onako za sebe vise zanimacija.
Mislio sam da uzmem i malo Bergeon Rodico, cini mi se da ga ljudi cesto koriste da postave kazaljke na mesto bez da ih ostete ili da ociste mehanizam i cifer prilikom instalacije. Cini mi se da bi moglo i bez toga, ali da pitam za svaki slucaj da li je moguce ovde negde naci to ili nesto slicno? Pitao sam u EKKA i nisu hteli da mi prodaju kao fizickom licu. Ono, treba mi minimalno koliko moze da se kupi, za 2-3 cifera i toliko kompleta kazaljki ne treba previse. Na kraju krajeva, mogu i to da porucim iz inostranstva, nego sad sve putuje ultra sporo, pa bih izbegao ako je moguce.
Hvala i srecni praznici!
Bookmarks sajtovi