1Likes
-
1
Post By Milos G.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Iscupana krunica zajedno sa iglicom
Pozdrav, imam sat marke Bersigar bg-1639 automatic diver sa mehanizmom seiko nh35a i namestao sam vreme i trazio sam podesavanje za datum a kada sam odvrnuo krunicu dobio sam prvo navijanje naravno, pa sam povukao jos jednom i dobio vreme (verovatno sam jace povukao pa preskocio datum ali to nisam shvatio dok nije bilo prekasno) i mislio sam da datum ide sa jos jednim klikom i povukao sam jace i pokidao krunicu zajedno sa iglicom itd.
Sat i dalje radi i uzeo sam i ubo nekako nazad i zavrnuo, interesuje me koliko ce popravka izaci otprilike ako neko zna???
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 26
Re: Iscupana krunica zajedno sa iglicom
Pozdrav. Pa najbolje da pitaš nekog od časovničara direktno. S obzirom da si iz Beograda, najbolje Kostića na Zelenom vencu. Na netu imaš broj, možeš i da ga pozoveš da mu objasniš. Mada mislim da bi bilo najbolje da pogleda.
Časovničarska radnja Kostić-Dojčinović
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 9
Re: Iscupana krunica zajedno sa iglicom
Nov kljuc je neka sitna para, ja sam narucio rezervne sa Alija za 1-2 dolara par komada, casovnicar treba da ga skrati i zasafi staru krunicu, Pod uslovom da nije unutra nista osteceno, a verovatno nije, ne bi trebalo puno da izadje popravka, reda oko/do 1000 din, opet zavisi kod kog casovnicara ga odneses.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi