Davnih dana promenjeno staklo,ali verovatno u nedostatku originala stavljeno drugačije,zaobljeno na rubu,Pritom su promenjene i kazaljke.Godinama nisam bio zainteresovan za nošenje sata,ovaj Lanco čak nije ni bio kod mene.Sad kad se vratio,opet sa napuknutim staklom odlučih da ga vratim u originalno stnje.
I malo pomalo se zarazih virusom.Satovima.
Verujte gotovo ceo svoj život nisam poželeo sat,čak ni da kliknem na neku sliku ili bilo šta u vezi satova.
Zadnjih destak dana gotovo svo provedeno vreme na netu odnosi se na satove.
Opet zbog nemogućnosti da lako pronađem staklo originalnog oblika,kod lokalnog časovničara promenih to pleksi stakalce drugačijim,zaobljenim,a original stanje ću "vitlati" kad bude vremena i prilike.
Elem,promenih staklo,sat je blesnuo novim sjajem,čak mi se i svidelo kako izgleda.
I počeh da gledam satove po netu.U međuvremenu nađoh neki ženin ,sitna slova da se ubiješ,jedva sam pročitao naziv,Glashute iz doba DDR.I ukucam u google,prvo slike jer sam tražio taj ženski sat da vidim koji je model i podatke.I nađem ja taj sat,ali mi zapne za oko prelep muški sat u vintage stilu šezdesetih,
Bookmarks sajtovi