1Likes
-
1
Post By Walter
-
Luminous
Da li neko ima iskustva sa ovim ili sličnim preparatima?
LUMINOUS PASTE KIT diy lume watch hands watchmakers | eBay
Da li ste videli nešto slično kod nas u prodaji?
-
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Luminous
Koja je namena tih pasti?
Gledao sam kod nas kako nekom hemikalijom ciste povrsine, skidaju korozije sa satova, jel nesto nalik tome?
-
A,pa to je velika medicina bledolikih
Služi za nanošenje luminantnog sloja na kazaljke i markere po sistemu ''sam svoj majstor''.
-
-
Majstor Simovic iz Novog Sada ima paste za ispunjavanje skazaljki, u Skoplju Prosle Nedelje kod jednog starog saatcije sam video takav kit vrlo stari, u kitu su bile i male alatke covek mi je poklonio taj kit ali nazalost ostalo je vrlo malo od svega toga u kitu su bile tri stvari u malim vrlo mali flasicama prasak - fosforni jedan ubrzivac koji se vec skamenio i naravno lepak sasvim na dnu odneo sam ih kod Maestro Kire pa mozda repariram neke skazaljke ali nazalost neznam dali cemo uspeti jer materijala ima zaista malo !
-
-
Nazalost nema sta da se pokloni set je potrosen, ima jako malo materijala, a Maesru Kiri da popunjava skazaljke nije bas dobar blagoslov jer nije to neki biznis on vise moze zaraditi komercijalnim popravkama koje se rade brzo, negubi se vreme. Kire je majstor koji nesamo sto poznaje izuzetno mehaniku jer rasturiti jednog mehanickog chronographa,do najmanjeg strafa i onda sve to popraviti podmazati vratiti na isto mesto to je majstorija ali on je i odlican strucnjak i za elektroniku tako da on popravlja i qvarcne i digitalne satove za Casio i G - SCHOKove je tata mata tu spadaju i swocovi, iako je mlad, ima 37 godina od svoje 8 godine je u radnju svog oca tako da to je bogato iskustvo
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi