7Likes
-
5
Post By kiko12
-
2
Post By kiko12
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 8
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 15
Re: moj proekt SEIKO 7009
dobro si ga odradio. Cime si cistio i uljio?
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 8
Očistio sa medicinski benzin i alkohol a uljeeeee ??? nemam profesionalni nego daj šta daš.jedno pitanje profesionalca, dali može da se koristi parafinsko ulje.
-
kiko12
Stvari oko podmazivanja nisu baš jednostavne.
Pročitaj sledeće dve teme
-Servisiranje mehaničkih satova
-Ulje za podmazivanje casovnika
Poslednja ispravka: VLADAN P (14.11.2018. u 21:30)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 15
Pazi,is svog iskustva ti mogu reci da satove tipa seiko i satove u tom trangu mozes podmazivati ,da ne kazem i onim uljem od sivace masine,ali za kvalitetnije satove idu i kvalitetnija ulja. Postoje ulja koja su preporucena od strane proizvodjaca,ali kao sto znamo da svi oni kooperiraju jedni sa drugima pa onda preporucuju ulja koja navodno idu iskljucivo za te i te mehanizme... Seika podmazi slobodno i sa uljem od sivace masine i neces se pokajati,ali nemoj da mehanizam pliva u ulju...
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 8
Prijatelji!! zahfaljujem na svaki savet.Casovnike obozavam,hocu da otvorim, repariram a to me odmara i uzivam u to.Casovnike nabavim na buvljak za jevtin novac i svaki uspeh pravi me srecan.Kupio sam knigu "top casovnicar" vredi za svaki novac i mnogo mi je pomogla.Nisam nabavio profesionalno ulje al vi kazete "bolje ista nego nista".Do novi proekat veliki pozdrav.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi