Imam nekoliko satova sa tzv. "TV dial" formom i naprsli su im pleksiji. Ima li neko ko to pravi ili ima mogucnost nabavke takvih pleksija ?
Hvala unapred !
Imam nekoliko satova sa tzv. "TV dial" formom i naprsli su im pleksiji. Ima li neko ko to pravi ili ima mogucnost nabavke takvih pleksija ?
Hvala unapred !
Stariji urari u svojim zalihama trebali bi imat takvih pleksija,jer oni nisu često bili izdavani a svaki pravi urar ima stvari koje trebaju svaki dan a i one koje samo ponekad poput takvih pleksija.Kažem jer znam jednog urara (koji je tebi na žalost predaleko)kojem su danas ostala samo takva stakla,ostala je prodao a takva nisu bila tražena i ostalo ih!
Traži starog urara.
Vec sam probao, ali samo odmahnu glavom. Mozda ih mrzi da kopaju po podrumima za par stotina dinara... :-((
Kao sto vidis, nigde starih majstora koji imaju takve pleksije... :-(( Danas je zamena baterije i kaisa vrhunsko dostignuce u tom poslu, izgleda ?
evo jednog mađeg urara koji ti je daleko. Da si napisao ili poslikao satove za koje ti treba bilo bi lakše za neke bliže urare
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Odoh danas na more pa cu da poslikam kad se vratim. Hvala !
Bookmarks sajtovi