Popravka kvarcnih časovnika i satova-budilica.
Dijagnostikovanje problema i praktično rešavanje problema.
Majstori izvolte.
Popravka kvarcnih časovnika i satova-budilica.
Dijagnostikovanje problema i praktično rešavanje problema.
Majstori izvolte.
može li mi neko pomoći oko dijagnostike kvara ma MIYOTI 6P00, curi baterija i kada sam skinuo i očistio kontake i kalem procesor sat i dalje ne radi. Gde se mogu kupiti drezervni delovi ili ceo mehanizam MIYOTA 6P00.
Hvala unapred
DraganLe
Kiselina iz baterije je čudo.
Nije isplativo sređivati to.
Na brzinu videh ovo- 6P00 Miyota Quartz Watch Movement
http://www.jkhorological.com/sub-cat...-id=2&start=72
Ne znam da li isporučuju za Srbiju ali proguglaj malo-naći ćeš.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ljudi kupio sam ovaj sat Victorinox Swiss Army 7v-12v chrono i radi samo velika sekundarka i kad hocu da resetujem sat reaguju kronometri od minuta i sata ali ne reaguje mali kronometar od sekunda i nakon toga pustim sat da radi opet radi samo velika sekundarka i kronograf za minute ,a glavne velike kazaljeke i mala sekundarka se ne pomjeraju znaci imam bukvalno sat koji mi pokazuje sekunde i minute kako prolaze
Prateći drugu temu u kojoj si se raspitivao za taj sat pretpostavljam da si sat kupio u polovnom stanju preko domaće berze. Pokušaj sat vratiti onome ko ti ga je u takvom stanju prodao.
Poslednja ispravka: skydrummer (16.6.2015. u 0:36)
Verovatno ti je Sky dao najbolji savet ali ipak probaj ,ako već nisi, da krunicu izvučeš na drugi zub pa je ponovo (malo jače) vrati u nulti položaj
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Znaci Vladane svaka ti cast ,poceo odma raditi cim sam malo jace uvukao. Popravio si mi dan !
Drago mi je.
Popravio sam ceo dan!?
Malo li je?
Uvek na službi
Poslednja ispravka: VLADAN P (16.6.2015. u 4:20)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi