Pozdrav svima!
Imao bih jednu malu molbu: obzirom da sam se dao u sredjivanje tatine Rakete stare 30 godina(bice gotova naredne srede; radi je casovnicar na Zelenom vencu),a da bih zeleo i kuciste da sredim-interesuje me da li imate neke preporuke ko bi to mogao da uradi kvalitetno,a da je iz Beograda. Zeleo bih pozlatu,odn. vracanje sata u prvobitno stanje. Nazalost nemam slike,ali i Nebojsa Bojovic i casovnicar koji mi radi sat su rekli da je kuciste u jako dobrom stanju. Zanima me da li u tim slucajevima moze doci do nepovratnog ostecenja kucista, da li kuciste moze da pocrni ukoliko se ne uradi kvalitetno, kolika je okvirna cena, da li se daje garancija na rad i tome sl. Inace,u planu mi je da sredim i dedin Marvin(kupljen 1947. godine) i dzepni Zenith.
Moram priznati da me je gospodin Bojovic odusevio! Toliko korisnih saveta sam cuo da sam ostao zatecen njegovom ljubaznoscu.Svaka mu cast... Ukoliko postoje vec neki radovi na ovu temu-postavite link,posto ja nisam uspeo da nadjem.
Takodje,hvala i svima vama posto sam zahvaljujuci vama i vasim komentarima i dosao do tih casovnicara. Obzirom da sam amater, dajte mi i neki savet za odabir casovnicara-ukoliko ne izlazim iz okvira teme.
Hvala unapred svima!
Branko
Bookmarks sajtovi