Zdravo svima, nov sam na ovom forumu!
E ovako imam winner skeleton sat koji sam kupio preko ebay-a. Uzeh 3 komada posto su bas jeftini a izgledaju odlicno.
Mehanicki su (na navijanje), i dva komada rade odlicno a ovaj treci kako da kazem baguje.
Kada sam ih dobio njega sam dao bratu i on ga je navio ali ga je navio bas do kraja znaci onaj mehanizam
koji se vidi se sroz ukrutio i kada sam povuko onaj navoj sam se vraio dva kruga jer je bas bio zategnut.
Sat je tada nastavio da radi. Ali sada kada stigne do polovine svoje navijenosti toliko se uspori a ponekad i stane. Znaci moramo da ga navijemo skroz do kraja i da cekamo da dodje do polovine kako bi ga opet navili.
Ova druga dva sata rade savrseno. Takodje kada se uspori, onda ga malo protresemo i on opet nastavi da radi normalno ali opet onaj deo koji pokazuje da radise mnogo slabije pomera nego na ovim drugim satovima koji su isto toliko navijeni. Kao da nema snage.. Da li neko zna u cemu moze da bude problem i gde bi mogao ovde u Beogradu da ga odnesem da mi ga pogledaju naravno da cena popravke ne bude vise nego cena sata jer je on svega nekih 30e.
Evo i slike sata:
Bookmarks sajtovi