imam swatch automatic 29 rubisa sa potrganim kucistem sad zelim prebacit mehanizam u metalno kuciste istih dimenzija kako rastavit plastiku da ne oštetim sam mehanizam . zao mi je mehanizma a drugu kutiju imam
u ovom slucaju kućiste nije bitno
imam swatch automatic 29 rubisa sa potrganim kucistem sad zelim prebacit mehanizam u metalno kuciste istih dimenzija kako rastavit plastiku da ne oštetim sam mehanizam . zao mi je mehanizma a drugu kutiju imam
u ovom slucaju kućiste nije bitno
Probaj polako da iseces plastiku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zilet i polako(samo pazi prste) a kad izvadis mehanizam onda je pitanje da li ce pasovati u onaj drugi.
Zavisi i koliko je debelo kućište.
Ako je deblje,prvo bonsek pa završne rezove polako skalpelom.
Ili-Zamoli nekog urara da ti to odradi.
Kod nekih satova te marke do mehanizma se dolazi preko stakla.
Dakle,savet-ipak se prvo konsultuj sa urarom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
mehanizam i cifer odgovaraju drugom kucistu ipak cu pitat urara da izvadi mehanizam pa kako moze izvadit mehanizam preko stakla kad je kruna sa donje strane uglavljena
Preko stakla je lakše . Kada se ukloni staklo, krunica se izvuče na drugi položaj , pa onda postoji mogućnost da se ceo mehanizam okrene i da se dodje do otvora za oslobadjanje krunice. Ako ipak ne postoji mogućnost okretanja mehanizma (zbog mogućnosti krivljenja ključa) onda bi faktički ostalo samo da se iseče "kanal" kud bi ključ prošao. Taj kanal se može običnom lemilicom napraviti.
Ako možeš, uslikaj taj "Smoč" što je za komadanje (sami spoj stakla i kućišta) , pa možda bude još neke ideje...
Inače, ja bi ga lemilicom otvorio kao sardinu !
Victorinox - real steel with mechanical soul
poslikaj sat ili napiši koji model je sata pa bude lakše.
Svi njihovi automatici kaj sam ja vidil otvarali su se kao normalan mehanički sat.
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Bookmarks sajtovi