Ljudi jutros sam primetio da sam slomio dugme za stopericu na satu.
Da li znate gde moze da se nadje novo?
Hvala unapred
Ljudi jutros sam primetio da sam slomio dugme za stopericu na satu.
Da li znate gde moze da se nadje novo?
Hvala unapred
Hm... mogu li da pitam kako ?
Čim uđeš u Kamerun...treća ulica levo
Pogledaj ovde-
Sector Watch Repair ili ovde- Watch Parts & Repairs - Sector Watch Parts, Repairs & Servicing ili vidi sa Sektorom gde je tebi najbliži ovlašćeni servis-distributer
ZAJEDNO SMO SKUPA!
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Mislim da je slomljeno od preterane upotrebe ... ili sam ga negde udario a da ne primetim
Dao sam ga u BPM servis, još je pod garancijom. Mada ova vrsta oštećenja ne podleže garanciji.
Samo da ga poprave i posle će biti
Samo mi je neobican slucaj Cuo sam za poispadale dugmice, krive vodjice, zaglavljene dugmice, cak i kriva kucista, ali samo dugme ? U svakom slucaju trebalo bi da mogu da nadju deo ako nista drugo...
Super, sada odmah sat na ruku i uživanje! Pozz!
Off topic. (al ima veze sa pritiskanjem dugmeta )
Drugar kupio amigu 500 pre jedo 20+ godina. Ode moj brat do njega da igraju igrice, uzme miš i krene da vežba brzopuc (što više puta kliknuti na taster od miša). Ulazi drugar i kad ga je video šta radi počne da viče - "Neeee, šta radiš ludače, ima samo 2 miliona klikova!!!"
Bookmarks sajtovi