4Likes
-
3
Post By stanis
-
1
Post By eee
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Vostok Amfibija 120512 povremeni zastoji u radu
Pozdrav svima,
moj prvi post na forumu, a ujedno i pitanje u vezi problema. Sat iz naslova, koji posedujem vec nekih 10ak meseci u poslednje vreme ispoljava cudno ponasanje. Desava se da stane i to najcesce ujutro kad krenem na posao i izadjem napolje. Dok dodjem do stanice, primetim da je stao sa radom nekih 5-10 minuta ranije, (do stanice mi treba 7-8 minuta). Ranije se to nije desavalo. Prekjuce sam ostavio sat na stolu i stao je u nekom trenutku. Na satu je stajalo 2:05 juce ujutro kad sam pogledao, a toliko je bilo i sinoc. Jutros ustajem, kad ono 2:45 i sat radi. Niko ga nije dirao. Sta se ovde desava?
Posto mi je ovo prvi automatik, ne znam da li je ovo bug ili feature.
Hvala
-
Re: Vostok Amfibija 120512 povremeni zastoji u radu
Feature nije. Možda se javi neko sa više znanja, ali mislim da ti ne gine poseta časovničaru
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
-
Odnesi ga kod časovničara da ga pregleda i testira,kako bi znao u čemu je problem i da ga reši.
Omega rules !!!
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Tako sam i je prosao sa amfibijom, jedno 2-3 meseca nakon sto je stigla(nova).Ulje kojim ga podmazuju je mineralno kome je verovatno istekao rok pa se stvrdnulo i pretvorilo u gumu.Mora da se ocisti i podmaze sa mobiusom(svajcarsko ulje) .
Poslednja ispravka: stanis (29.8.2022. u 7:17)
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 15
Stanis je u pravu, mogu da potvrdim istim primerom.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Znaci, u pitanju je poznata boljka. Ako moze preporuka (ako pravila foruma dozvoljavaju) za nekog proverenog casovnicara u Beogradu.
Inace, od samog pocetka zuri, 1 minut na 2-3 dana.
-
Kostić-Dojčinović na Zelenom Vencu. U Zemunu u Gospodskoj imaš dve radnje jedna preko puta druge,... Ima ih još, pominjani su na forumu
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi