ZAJEDNO SMO SKUPA!
zaboravil je vratit šerafe sa strane kućišta,koje baš i nije dobro držat u poklopcu kutije sa šrafcigerima
Također bi se šerafi trebali stavljati i vaditi sa pincetom
-trebalo bi skinuti one plastične djelove od remena koji su ostali na kućištukao i očistit rubove poklopca kad se skine plastični pokrov. Kod digitalnih satova to mžda tako i nije bitno ali kod kombinacije analogno digitalnih je jako važno jer nečistoće koje se uvjek stvore oko ruba poklopca mogu upasti u mehanizam i zaustavljati ga.
Bitno je uvjek očistit i radit sa adekvatnim alatom tako da se stvori navika .. ili kak bi jedan stari majstor rekal " nismo mi policija da nam trebaju otisci "
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Koristan tutorijal, medjutim, ja sam uvek za opciju, da se sat odnese kod casovnicara pa bilo to makar i za promenu baterije...
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Sta koristi ovaj na linku da podmaze dihtung gumicu kako se ta krema zove i gdje ima kupiti
Na konkretnom videu nisam razumeo šta čovek koristi ali znam da časovničari uglavnom koriste silikonsku mast kako bi sprečili stvrdnjavanje dihtunga i na taj način mu produžili vek a sve u cilju boljeg zaptivanja.
Bookmarks sajtovi