Da li je negde u Beogradu moguce zameniti staklo na satu Aviator, konkretno ovaj model?
Russian watches Vostok Europe, Poljot, Aviator, Buran, Sturmanskie, Denissov, Vostok, Molnija | Aviator mechanical 24 hours A-2623-1225829 - Details
Da li je negde u Beogradu moguce zameniti staklo na satu Aviator, konkretno ovaj model?
Russian watches Vostok Europe, Poljot, Aviator, Buran, Sturmanskie, Denissov, Vostok, Molnija | Aviator mechanical 24 hours A-2623-1225829 - Details
Vostok satove prodaje Poklon Dućan-Muski satovi, Zenski satovi, Police, Casio, Swarovski mindjuse narukvice prstenje ogrlice nakit, Deciji satovi Trebalo bi da imaju i svoj servis.Kontaktiraj ih pa vidi.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pozdrav maksimrs,dobro došao na forum.Ne mogu ti nešto posebno pomoći osim ovoga što ti je Vladan P već rekao.Ali bih te zamolio da kad nađeš malo vremena napišeš reč dve o tom satu,ima već duže vreme kako mi je taj model zapao za oko.
Kao prvo, hvala na dobrodoslici.
Vladan P, kontaktirao sam radnju na koju si me uputio, odneo danas sat, trebalo bi da bude gotov do srede. Tako hvala na tome
Ukratko o satu.
Posto je sat trenutno na servisu, nisam u mogucnosti da napravim neke fotografije, ali kada ga preuzmem videcu da ubacim i koju sliku.
Dimenzije 40mm/11mm
Sirina narukvice 20mm
Mehanizam sata je Poljot 2623.
Rucno navijanje
Skala je sa 24h
Rezerva snage je 40h (specifikacija proizvodjaca)
Dnevno kasnjenje -20/+40 s/dan (specifikacija proizvodjaca)
Jednostavnog je izgleda, specifican po tome sto je brojcanik podeljen na 24h. Sto se tice specifikacije za rezervu snage, mogu da kazem da sigurno moze da izgura 30ak sati. Detaljna testiranja nisam radio.
Kuciste je od nerdjauceg celika, nije polirano, vise vuce na matm kvaliteno odradjeno. Pozadina se srafi u kuciste.
Datum je postavljen izmedju 6 i 12h (3 i 6 po normalnoj podeli).
Narukvica je od krokodilske koze, solidnog kvaliteta.
Kada uzmem sat iz servisa, napravicu par fotografija uzivo kako izgleda, pa malo i dopuniti opis.
Ako treba nesto konkretno da se kaze, slobodno pitajte.
Pošto je reč o zvaničnom servisu,slobodno nas možeš informisati o ceni zamene stakla.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Extra sat. Bas sam ovih dana gledao neke modele sa cifrerom od 24h! A ovaj mi se bas svidja
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Bookmarks sajtovi