2Likes
-
2
Post By tolarbo
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
ZENITH sat - Popravka/Servis
Imam neki Zenith sat, ali neznam koji je da li bi neko mogao da mi kaze o kom se tacno radi i da li ga vredi popravljati jer mu se pokvario deo osovine ili nesto na njoj?
-
Re: ZENITH sat - Popravka/Servis
Svaki sat vredi popraviti! Ako pitate da li vredi uloziti u popravku i da li cete dobiti ulozeno kasnije kroz prodaju, takodje je odgovor potvrdan. Ja bi vam uvek savetova da ovaj Zenith popravite i cuvate u licnoj kolekciji. Inace radi se o starom modelu, sto se vidi na osnovu dizajna, brojcanika, kazaljki i td. Da bi vam preciznije rekao nesto vise o satu, potrebno je da uslikate mehanizam i postavite fotografije.
Pozdrav i dobrodosao na forum.
-
Re: ZENITH sat - Popravka/Servis
Prvo dobrodošlica na forum!
Sat je to vrijedan pažnje,Zenith napose starije proizvodnje,koliko vidim na slici neloše očuvan al prvo fali mu krunica za navijanje.Definitivno servisiraj sat i kad ga urediš počasti nas fotkama.Ujedno dobro promisli prije moguće prodaje sata,vrijedi ga sredit i zadržati.U budućnosti njegova vrijednost može biti samo veća.
Potrudi se postaviti još koju fotku sata,mehanizam i poslikaj ga izbliza.Nadam se da će sat što prije na servis i da ćeš nas iznenadit njegovim novim izgledom.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi