Provalio sam kako da podsit datum ali vreme nikako da namestim. Nigde na internetu nema objasnjenje u vezi toga. Link: Novi satovi - Svet Satova
Provalio sam kako da podsit datum ali vreme nikako da namestim. Nigde na internetu nema objasnjenje u vezi toga. Link: Novi satovi - Svet Satova
Slobodno malo jače povuci krunicu, na prvom zglobu je podešavanje datuma, kad je izvučeš do kraja, možeš podesiti vreme. Taj sat ima hack funkciju, pa vidi da ti se sekundara zaustavi na 12. Vreme možeš sinhronizovati ovde LINK
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hvala puno, uspeo sam, plasio sam se da ako povucek jace ne pokvarim nesto . Hvala puno jos jednom
Ma uživaj, predivan je taj sat..... Stavi neku sliku da uživamo, ima na forumu više sekcija namenjenih u te svrhe.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
ocu, postavicu uskoro
Bookmarks sajtovi