Elem,vodomeri meni licno, a sad ce te se i uveriti,jesu vecih dimenzija ali mozda za mao vece ljude i dobro stoje kako god evo....
casio ga 110 a
pro trek ne mogu da skidam sa ruke mrzi me da kazem oznaku
Elem,vodomeri meni licno, a sad ce te se i uveriti,jesu vecih dimenzija ali mozda za mao vece ljude i dobro stoje kako god evo....
casio ga 110 a
pro trek ne mogu da skidam sa ruke mrzi me da kazem oznaku
next year at this time I'll be a millionaire
Nek' su vodomeri,al' su dobri.Cestitke,zmaje.
Eto, na kraju si ipak morao da uzmeš full digitalni Casio.
Protrek je odličan.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Milane odlicni satici. Pro je moj favorit. Koliko se secam, u njemu je cak 4 (cetiri) baterije??
Licno nisam ljubitelj "vodomera" , vise razmisljam o kupovini jednog "strujomera"
PS - nisu ti veliki, dobro ti stoje
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Hvala Vam na izgled jesu veci ali ipak ti satovi i imaju neku namenu...danas nesto malo jace zamanuo rukom upali se sat to su valjda ti neki senzori...kako sam moderan....jel veverica online????
next year at this time I'll be a millionaire
Koliki ti je obim oko zgloba?Na 18 cm bi verovatno izgledali smesno.Mada vidim da ljudi nose G shocka i sa tanjom rukom.
Bookmarks sajtovi