1Likes
-
1
Post By eee
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Adapter za zamenu butterfly kopce nekom drugom?
Postoji li adapter koji bi omogucio zamenu butterfly kopce nekom drugom sa mikropodesavanjem a da se ne mora razbusivati narukvica?Nesto slicno kao na slici,sa uzim krajem koji ide na mesto stare kopce i sirim delom koji ima otvor za spring bar? Pretpostavljam da ne bi cak morao biti ni glodan iz komada vec bi mogao biti i od debljeg lima posto se ne bi ni video unutar kopce.
-
Re: Adapter za zamenu butterfly kopce nekom drugom?
Pretpostavljam da misliš na butterfly za metalnu narukvicu, čim pominješ razbušivanje. Butterfly za kožne je drugačiji.
Mislim da to ne postoji. Možda da probaš sa nekom 3d štampom?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Da,sad vidim i sam da nisam bio najjasniji Na metalnu narukvicu sam mislio. Malo me nervira butterfly kopca sad preko leta i nedostatak podesavanja a ne bih bas hteo ni da razbusujem rupe ako je moguce.Em bi rupa bila dole na samoj ivici pa je nezgodno a ne bih ni da kvarim originalni izgled. Video sam na nekim starim narukvicama takve zavrsetke a posto su i butterfly kopca (bar ove sa Alija) a i spring bars manje vise standardni cudi me da neko nije ponudio nesto slicno - recimo kombinacije 4/5/6mm jedan kraj i 18/20/22mm drugi...
Poslednja ispravka: bob123 (13.4.2024. u 13:29)
-
Možda možeš da obiđeš nekoliko časovničara, kad pomenu da si to video na starim narukvicama. Možda neko ima zatureno u fioci
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Na ovo sam mislio ali dimenzije nisu odgovarajuce (mada moze da se obradi toliko da posluzi).Nadao sam se da nesto slicno postoji u ponudi kao standardni deo,da se ne mora menjati cela narukvica zbog kopce.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi