5Likes
-
1
Post By Милан Милановић
-
2
Post By demo0007
-
1
Post By Милан Милановић
-
1
Post By Bigmag
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Re: Da li je ovo normalno?
au kakav senzacionalisticki naslov, ti mora da si novinar i to jedan od ovih iz novije generacije hehe
elem ne znam o cemu nas pitas, vrv ni druge kolege, ako nije problem uslikaj eventualno po danu, malo blize, ali da ne zamuti i da se lepo vidi, a onda oznaci u paintu kruzicem gde je to sto te zanima sto šeta, ja ovde zaista nemam pojma sta ti pitas
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
e sad si odlično prikazao, sad svako može da razume šta te zanima
ja nemam odgovor, iskreno mislim da ne bi trebalo da ima tu uopšte lufta,zatim druga stvar, nikad ništa iz izloga ne kupujem, ako treba sačekaću koliko treba, novi da stigne, iz izloga ni sa popustom
trebao si im tražiti popust za sat iz izloga...u svakom slučaju možda i grešim, javiće se neko ko ima citizen sa metalnom narukvicom da prenese svoje iskustvo
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Ni ja nemam Citizen sa metalnom narukvicom pa mogu samo reći da kod Casia sa sličnim kopčanjem postoji taj luft od ,recimo, milimetar ali to nikada nisam video kao problem.
Evo sada probam-Kada je sat skinut sa ruke taj luft se da primetiti.Dok je sat na ruci-ne primećujem ga.
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 18
Da li je ovo normalno?
Demo sve je to ok, uzivaj u satu i opusti se. Bitno je da kopca dobro, a malo lufta mora da ima.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 12
Milane, mozes li mi dati primer gde si dobio popust na sat iz izloga koji recimo nema ama bas nikakvo ostecenje na sebi? Malo mi je nebulozno reci da ne kupujes nista iz izloga ili ako vec uzimas da trazis popust. Sto se tice kopce to je ok, jednostavno mora negde da ima lufta da radi, kod tog modela su tako zamislili opusti se. Pozz
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi