Hvala, Lastor, na lepim rečima.
Pugo
Hvala, Lastor, na lepim rečima.
Pugo
-morao sam citat... srce mi preskače kad gledam ovo. Majko mila, čini mi se da ga nebi ni nosio napolje, već samo zurio u njega kući. Pretvorio bi se u golum-a " Maaay precious !!! " Zurim već par dana... osećam se kao dete, želim ovo i ne mogu da spavam...
Pugo, majstore, nemam reči sem.... ja ovu kombinaciju sa sve satom moram imati...
Ima li gde narukvica ovakvog tipa?
E pa drugari konacno da se pohvalim sa novim odelcetom za mog voljenog Seika. Cekao sam, ali na kraju se isplatilo. Iako sam u totalnom haosu sa vremenom, nisam mogao da izdrzim da fotke ne podelim sa vama.
Ali pre nego sto bilo sta drugo uradim, hteo bih da se i ovim putem zahvalim toplom, ljubaznom, vrednom, marljivom, pedantnom i povrh svega velikom umetniku i majstoru, coveku koji je ovu vestinu doveo do same granice perfekcije, jednom i jedinom majstor Pugu.
Pokusao sam da slikam svojim aparatom na brzinu i napravio sam par fotki. Pugo je takodje svojim aparatom uslikao par, pa ako bude imao vremena moze nas i on pocastisti nekom fotkom
Uzivajte...
Gde si nasao tu za festinu? Moze i na PM. Treba mi za F16282, nakon vise od 3 godine svakodnevnog arcenja zamenio bih originalnu narukvicu.
Acanski u Backoj Palanci, a mislim da njegov brat ima radnju u NSu.
Inace, ta originalna je odlicna, posle 5 godina koriscenja, samo je pocrnela iznutra, ali se ne osete nikakvi neprijatni mirisi, niti je nesto mnogo ishabana.
Bookmarks sajtovi