Pozdrav.
Moze li mi iko pomoci?
Pozdrav.
Moze li mi iko pomoci?
Da li je u pitanju kožna ili silikonska narukvica i kakvu od ove dve bi želeo da staviš? Kožne se mogu oblikovati kod dobrog časovničara, mogu se naručiti ručno izrađeno po meri, a silikonsku će biti teže naći kod nas, pošto se satovi ovog proizvođača kod nas ne prodaju.
Inače, sat veoma lepo izgleda.
Dobrodošao na forum
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala puno,pokusacu nesto.
Originalna je silikonska,ali mislim da cu je tesko nabaviti jer sam sat kupio u Moskvi.Nisam znao da se moze naruciti kozna,izgleda da je to resenje.Moze li neki konkretni servis za koji znas da je dobar?Hvala puno na pomoci i dobrodoslici.
Evo jednog odličnog majstora iz BG: PugoStraps | Radionica za izradu kožnih kaiševa za satove po narudžbini • Workshop for custom made leather watch straps
Na forumu ćeš videti kaiševe koje je napravio, a zaista su kvalitetni. Ako hoćeš da to uradiš kod 'običnog' časovničara, mogu da preporučim radnju Ankerica, koja se nalazi u Gospodskoj ulici u Zemunu, sa desne strane ulice kada gledaš ka Dunavu. U istoj ulici ima još jedna časovničarska radnja, ali ne znam kakve kaiševe nude.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala puno.
Meni to izgleda sasvim solidno, kod mnogih satova sa okruglim kucistem se javlja ta praznina izmedju narukvice i sata,negde manje negde vise,ovo sto se vidi na slici je sasvim korektno.
Ok izgleda.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi