Ne znam da li je vec bilo reci o ovome, ali razgledajuci svasta po netu, naletim na podatak da firma koja pravi cuvene Suppa adaptere za Ecozilla/Autozilla satove, sada nudi nesto slicno i za G Shock.
Suppa G Shock Adapters Replacement Straps
Ne znam da li je vec bilo reci o ovome, ali razgledajuci svasta po netu, naletim na podatak da firma koja pravi cuvene Suppa adaptere za Ecozilla/Autozilla satove, sada nudi nesto slicno i za G Shock.
Suppa G Shock Adapters Replacement Straps
Stvarno odlicno resenje, i vrlo korisna stvarčica!
Odlično rešenje, ali preskupo za G-Shock...
Cena jeste malo jača, ali kladim se da bi se na sličnu temu dalo napraviti i nešto od malo "prizemnijih" materijala. U svakom slučaju, za nekog i ovo može da bude isplativo...ne znam ni koliko se mogu naći zamenske narukvice za neke modele, niti koliko koštaju.
Ne znam.. ja nisam bas ljubitelj natoa na G Shockovima.. nekako mi sve to cudno izgleda..
Pa nisi ti ovde obavezan da staviš nato. Koliko ja shvatam, može se ubaciti sa ovim adapterima bilo koji kaiš. Ja lično bih voleo da je ovoga bilo ranije, kada sam od nekih svojih G odustao nakon pucanja kaiša.
Naravno, sve je pitanje ukusa, meni recimo ni nato ne izgleda loše. U svakom slučaju, dobro je da postoji alternativa, pa ko voli, nek izvoli. Da imam nešto parica za bacanje, isprobao bih ovo na starom G. Narukvica mu je ionako izlizana i pokazuje svoje godine 😉
Ovo je odlično... ne mora nato, može i neki kvalitetniji gumenjak da sevne .
Moj dw5000sl (spike lee) ne skidam sa ruke i najviše ga nosim od svih satova. Maltretiram ga, ne skidam dok radim , kačim od zidove i ostalo gde stignem . Neverovatno da narukvica nema nikakve tragove nošenja (još uvek kao nova) , vrlo malo ožiljaka po satu uopšte u odnosu na maltretiranje. Očekivao sam da će narukvica do sada pokazati znake umora od teškog posla, ali ništa.
Ove adaptere bi svakako voleo da imam, bez obzira na "po-jaku" cenu...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Dobro ti imas radni sat a jesi nabavio za ženu
...zapela, oće Braju da nosi (još uvek misli da je replika)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Jel moguce da si zeni rekao da je replika??
On topic: Dobra fora za adaptere, ali zato cena... Nije bas u skladu sa vecinom G Shock-ova
Bookmarks sajtovi