Otvorio sam temu o prvom u potpunosti in house Breitling mehanizmu,da li ga neko ima i kakva su vam iskustva sa njim.
Otvorio sam temu o prvom u potpunosti in house Breitling mehanizmu,da li ga neko ima i kakva su vam iskustva sa njim.
Koristan LINK.
Foto:
B01 nikako uzimati. to su reci jednog ovlascenog servisera.
next year at this time I'll be a millionaire
Timberland bg koliko je b01 u potpunosti kucni mehanizam ne zna se.postoje razne verzije ali izgleda da ga nisu razvili bas sami.ja ga nemam ali cuo si zmaja to je otprilike komentar svih koji imaju iskustva s njim.
Taj mehanizam je u novom Navitimeru,ne verujem da bi toliko rizikovali sa najpopularnijim i verovatno najprodavanijim modelom iz svoje kolekcije. U specifikacijama pise da mu je rezerva snage cak 70 sati i da ima 47 rubina. Verovatno je skup za odrzavanje i rezervne delove,ali zna li neko kako se pokazao i da li se kvari ?
Pa zato sam ti i napisao da dosta satova stoji u servisu sa B01 jer se i dugo cekaju delovi i jako su skupi i da generalno ne moze da se kaze ej bas je los. Ali ima dosta razloga da se kaze da se ne uzima...
next year at this time I'll be a millionaire
Kul je imati kućni mehanizam dok god radi i dok mu ne treba servis! Kada stane ili kada mu samo dođe vrijeme za servis,uhvatimo se za glavu! Zato je zakon imati "običnu" Eta jer je može servisirati svako,a dijelova ima za bacanja(ponavljam ovo po ko zna koji put)!
Ti to najbolje znaš,mis'im,pare i in house mehanizmi!:p
Svi skupi proizvodjaci ce sve vise u ponudi imati in house mehanizme ma kakvi oni bili,jer je sve manje kupaca spremno da plati sat par hiljada evra,a da u njemu bude ETA od 300 evra ( koji su odlicni mehanizmi ),a najbolje se vidi koliko vrede ( ne vrede ) ti satovi sa etom kad se prodaju polovni.
Bookmarks sajtovi