Zna li neko koji je mehanizam u onom mom Darwilu Special Flat Luxe 66? Da li je Cupillard 256-10 ili Cupillard 256-11 ili nešto treće ?
Zna li neko koji je mehanizam u onom mom Darwilu Special Flat Luxe 66? Da li je Cupillard 256-10 ili Cupillard 256-11 ili nešto treće ?
Sada sam našao podatak da je pitanju FHF 81.
Dalibore hvala mnogo, najbolji si... Ja se ubih tražeći i nigde nisam mogao da nađem... Sve bi bilo lakše da sam ga otvorio i pogledao, ali mi žao...
Nema na čemu.........jednom ćeš ga morati otvoriti!!!
Znam, ako nekad odlučim da ga nosim uradiću mu servis sigurno... Ovako se samo tešim da ako ne radi, ne može da mu škodi što nije servisiran jer se ništa ne pokreće pa nema ni trenja koje može da šteti...
Posto i ja imam isti sat, i isto se odnosim prema njemu, potpuno te razumem. Ali servis treba uraditi cak i ako sat ne radi, ovo je preporuka ljudi koji su stari kolekcionari, i naravno imaju mnogo starije mehanizme. Drago mi je da ste otkrili koji je mehanizam unutra. Mada ko zna sta je SimaHrabri ugradjivao u ove satove Vidis da samo izbacuje Darwill-e!
^ nemoj tako, miki, kod mene samo prvoklasna roba, vrhunski materijali...!
jole777 kaže:
Sto jeste - jeste!
Videćemo sad kad im uradimo servis... Možda je unutra i neki IWC in house navijač...
Bookmarks sajtovi