Mnogo sam se iznervirao sad dok sam chitao jedan chlanak o ovom mehanizmu, morao sam da otvorim temu da chujem josh nechije mishljenje.
Pochecu od pochetka, da bi ste razumeli situaciju. Dobio sam pre mesec dana(dok se josh nisam razumeo u mehanizme, ali sam ipak ja birao) tissot kvarcni sa etinim g10.211 mehanizmom. Poshto sam se opteretio u poslednje vreme od kad sam na forumu sa raznim mehanizmima, rekoh ajde da pogledam kakav je ovaj tissot-ov, verovao sam da je dobar jer je renomirana kompanija, mada sada ne mogu da prezalim shto nisam uzeo neki seikov automatic za iste pare... mada nisu bile moje pare, ali opet mi je zao mogao sam da dodam malo i da uzmem ovaj fortis flieger ostace zal
I tako guglujem etu g10 i naidjem na ovaj tekst, koji kaze da se eta g10 ukoliko se pokvari, ne moze popraviti ili se ne popravlja, mislim, da li je moguce da se ovakav mehanizam koji se ne popravlja ugradjuje u satove od po par stotina eur-a, a daljim guglanjem sam saznao da neki satovi, chija cena prelazi i 1000eur imaju isti ovaj mehanizam u sebi... lol od muke
E sad postavio bih pitanje, nekom iskusnijem, da li je ovo istina i da li da prodajem sat dok josh chuka
evo i linka:
The ETA G10 Movement
Bookmarks sajtovi