Ovo je 2824, imao sam sat sa ovakvom zutom Etom.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Naisao sam na ovaj oglas na KP.
https://www.kupujemprodajem.com/Naki...r_id=110419535
Zanima me da li je ovo original ETA? I da li vredi te pare?
Hvala.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Zaboravih da je i 36ica skoro ista otpozadi...a i nisam ni citao sta si pitao, ja brze bolje povrdio da je original Etica u pitanju nisam ni razmisljao da li je 24 ili 36. Ne znas koji je Grade u pitanju? Jesi ga kupio? Super je mehanizam, sta planiras sa njim, jel ostaje u kucistu ili menjas nesto?
Ovaj mehanizam je ugradjen u kopiju “rolex”/a day/date president! Isprva sam imao samo fotografije sata (fotografije sam postavljao na temu “provera autenticnosti sata” jel je sat na fotografija delovao autenticno), a posle toga mi je poslata i fotografija mehanizma, na osnovu cega smo utvrdili da se radi o kopiji sata! Pre par nedelja sam dobio sat u ruke, odneo kod iskusnog casovnicara i on je konstatovao da je sat kopija, ali da je uradjen sa dosta paznje (skrenuo mi je paznju na neke detalje koji su uradjeni 1/1 sa originalom, ali mi je isto tako skrenuo paznju i na neke sitnice koje u kopiranju nisu uspeli da isprate). Kada smo otvorili sat, rekao je da je u pitanju ETA 2836/2, uporedili smo je sa nekom kineskom etom 2824 koju je imao u nekoj kopiji Panerai luminora na kojoj je menjao staklo i utvrdili da je ova 36/ica daleko kvalitetnije uradjena u odnosu na 24/ku. Sam kvalitet zavrsne obrade i preciznost slova i brojeva su dosta uocljiviji na ovom mehanizmu! Za sada mehanizam pokerce “rolex”, za dalje cemo videti! Sto se grade/a tice, mislim da je standard (makar moja pretpostavka) s’obzirom da pokrece kopiju sata ������.
Poslednja ispravka: d@im (3.2.2020. u 15:51)
Bookmarks sajtovi