Nakon dugo vremena odlucio sam upotpuniti svoju kolekciju sa nekim "bronzanim" satom.
Ono sto mi se najvise dopada je nedostizni(bar za sada) Benarus pa shodno tome zelio bih da mi vi predlozite neku alternativu koja nije skuplja od 250EUR.
Hvala
Nakon dugo vremena odlucio sam upotpuniti svoju kolekciju sa nekim "bronzanim" satom.
Ono sto mi se najvise dopada je nedostizni(bar za sada) Benarus pa shodno tome zelio bih da mi vi predlozite neku alternativu koja nije skuplja od 250EUR.
Hvala
Za te pare tesko da ces da nadjes bronzani sat, narocito kod nas. Mozda jedino da juris neke strane berze kad iskoci neki polovan...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja sam imao jedan - Olivier. Nije los, lepo izgleda, patina mu nije vukla na crveno kao kod benarus-a ali lepo je izgledao. Ono sto se meni nije svidelo, a to nisam znao dok ga nisam dobio, je da na ruci ostaju zeleni tragovi. Tamo gde bronza dodiruje kozu a ti se oznojis. Nije strasno, obrise se, ne ostaje za stalno, ali je znalo da me malo nervira.
I bezel zna da malo zapekne ako ga ne okreces (tamo gde bronza dodiruje bronzu). Ali i to se lako sredi - skines, obrises i vratis.
Pa eto ako moj iznos koji sam predvidio nije dovoljan, mozete li mi preporuciti neki model koji je prihhvatljive cijene.
A Oliver je odlican stvarno izgleda jako fino...po kojoj cijeni si ga ti kupio?Lp
Poslednja ispravka: VLADAN P (10.10.2015. u 14:29)
Ja sam ga kupio novog - mislim da sam ga platio oko 750$, tako nesto.
Nazalost, ceo projekat se zavrsio neslavno, ja sam bio jedan od retkih koji je dobio sat. Uglavnom, izgustirao sam ga tako da je jos pre godinu i kusur otisao dalje
Bookmarks sajtovi