Pozrav svima!!!
Treba mi informacija o casiu AE-1000WD-1A i iskustva u vezi ovog sata.....
Pozrav svima!!!
Treba mi informacija o casiu AE-1000WD-1A i iskustva u vezi ovog sata.....
Somy,casio sat te nece prodati nikada...ja ih ceo zivot nosim i prezadovoljan sam...ovaj koji si nameracio ima bateriju od 10 godina...neka te posluzi i duplo manje,super si prosao...ja licno vise volim g-shock casio...za te pare,sat je bombonica....
Ne znam na kakve informacije misliš?
Može se kupiti,recimo ovde-Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
Karakteristike su-
Casio Mens World Time Alarm Sports Watch AE-1000WD-1AV AE1000WSpecification :
1/100-second stopwatch
Measuring capacity: 23:59'59.99"
Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place times
12/24-hour format
Accuracy: ±30 seconds per month
Alarms
5 independent alarms (one-time or daily)
Approx. battery life
10 years on CR2025
Full auto-calendar (to year 2099)
Button operation tone on/off
Countdown timer
Measuring unit: 1/10 second
Input range: 1 second to 24 hours (1-second increments, 1-minute increments and 1-hour increments)
Hourly time signal
LED light
Auto light switch, selectable illumination duration, afterglow
Mulit Time (4 different cities)
Regular timekeeping
Analog: 3 hands (Hour, minute, stopwatch seconds),
3 dials (second, stopwatch hours and minutes)
World Time
31 time zones (48 cities + coordinated universal time), daylight saving on/off, Home city/World time city swapping
Size of case / total weight
AE-1000WD 48.1 X 43.7 X 13.7 mm / 96 g
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Imam verziju AE-1000W (model od crne plastike i sa gumenom narukvicom). Sjajan sat, lagan, tačan, sa mnoštvom funkcija. Ovo "oko" zapravo pokazuje vreme u analognom maniru (korisno kad ti je na glavnom ekranu štoperica ili timer). Standardni prikaz daje vreme sa sekundama, dan i datum. Ima 5 alarma (jednokratni ili dnevni), world time za dosta gradova.
Displej se osvetljava preko LED diode koja obasja ceo ekran na oko 2 sekunde. Baterija traje 10 godina, sat je WR100 (dakle možeš da plivaš sa njim, mada ne preporučujem da tada pritiskaš dugmiće). Ovaj moj model sam testirao potapanjem u teglu punu vode i nikakvih problema nije bilo.
Font je dosta jasan, krupan i vreme se očitava vrlo lako po svim vremenskim prilikama. Crni model ima simpatičan "stealth look"
Staklo je plastično nakon godinu dana primećujem jednu sitnu ogrebotinu, a nosio sam ga dosta (trening, trčanje...)
Kupio sam ga u Sense i potpuno sam zadovoljan ovim sjajnim digitalcem.
Nema šta, imam isti sat kao pantelija, imam samo reči hvale. Pun pogodak za plažu i brčkanje Ja sam ga testirao prvo u čaši, a potom i na otvorenoj vodi
Jedino ne znam kakve su metalne narukvice na ovim jeftinim kasijima, ali nisam čuo da se neko žalio.
hvala vam puno drugari. ovaj model nisam imao inace nosim casia vec 15 god.i prezadovoljan sam....
Bookmarks sajtovi