2Likes
-
2
Post By Rile VG
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Citizen Eco Drive AT4106-52X
Pozdrav svim ljubiteljima satova, naisao sam danas na jednu nedoumicu oko jednog sata pa me zanimaju vasa misljenja i da li je pametna kupovina.
U pitanju je Citizen eco drive at4106-52x, najpovoljnija varitanta iz SADa gde se prodaje za 305$ nov.(drugar dolazi uskoro pa bi mogao da mi donese, ako je uoste to i izvodljivo)
Sta mislite o ovom satu? Da li vredi te pare i da li ce funkcionisati u Srbiji zbog radio signala i kakvo je stanje sa servisima u SRB?
Unapred zahvalan svima koji su voljni da daju svoje misljenje.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 8
Re: Citizen Eco Drive AT4106-52X
Ovaj mehanizam ti ima pokrivene samo englesku i americke vremenske zone koje su navedene na malom dialu na 6. Najbolje pogledaj ovaj video i sve ce ti bit jasno: https://youtu.be/v-myG1EgvUY
Na tvom bih mjestu gledao Citizen s H800 mehanizmom: https://youtu.be/eTX0tKdlZY4
Npr. AT8116-57E koji ti je oko $300 na Jomashopu, ima pokrivene sve vremenske zone a ima i zlatne detalje (po modelu za koji si pitao pretpostavljam da ti je to vazno).
Sto se tice prijema signala Srbija je negdje na rubu kao i Hrvatska. Meni moj Citizen ponekad uhvati signal doma ako ga preko noci ostavim na balkonu dok kod frenda koji zivi na bregu uhvati uvijek, cak i usred dana.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Citizen Eco Drive AT4106-52X
Hvala Rile na objasnjenjima, pomogla su mi da shvatim kako ti satovi funkcionisu sa radio signalom. U sustini on ima moze da funkcionise manuelno na ATM opciji ali nije mu to puna svrha. Meni se mnogo svidja zbog boje, Ta rose gold nijansa je bas elegantna, a hteo sam da uzmem neki za svadbu pa si me sad bas bacio u razmisljanje. Trenutno imam neki model Casio Beside koji me verno sluzi 11godina, a preziveo je sve i svasta.
Takodje sam postao veoma skeptican oko JomaShopa, gledajuci recenzije u poslednje dve nedelje skoro sve su bile negativne, mnogo se njih zalilo na neozbiljnost i kvalitet.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi