Pa uporedi, pre svega fizički izgled sata sa originalom npr. na fotografijama sa sajta. Bitno je da znaš oznaku modela. Ako sat košta 40e a u prodavnici je 140, onda je definitivno nešto neobično vezano za takvu prodaju, ali u slučaju da se sat od 400e nudi za 300e onda i ne mora biti.
Zar postoje replike i Fossil-a?
Moguće, ja sam čuo da postoje Q&Q replike, video sam Diesel replike, što nebi bile i Fossil-a.
Vlajo ja sam video Q&Q repliku. Cena je za 50% niza a vidi se i golim okom. Mozes da mislis nasta lici kada se uci razlika na prvi pogled. A na onom vocnom sajt bio je neki lik koji je prodavao Fossil replike.
ali ja stvarno moram da priznam da sam se slatko nasmejao za repliku Q&Q ..mislim
next year at this time I'll be a millionaire
Milane stvarno nisam ni ja mogao da verujem. Hteo sam klincu da kupim neki jeftin sat (ipak je prvi razred) i gledam Q&Q (klasika crni plasticni sa belim ciferom) kosta 1000din a, prodavac kaze imam i ovu kopiju za 500din a ono nemogu da verujem nasta lici. Na kraju nisam uzeo nista jer narukvica nije mogla da se dovoljno skupi za njegov zglob.
P.S Naravno da ne bih uzeo Re....ku.
ma verujem,nego ne znam sta su iskopirali
ali iskreno imam nekog respekta prema tom imenu,kad odem vikendom kod rodjaka..i pitam "koliko je sati" toliko....ne zanima ih koliko kasni ,zuri...
nego odoh u off za kopije mi ne ide u glavu
next year at this time I'll be a millionaire
Vrh!!!!!!!
Bookmarks sajtovi