Tražio sam na raznim srpskim sajtovima da kupim ovaj sat i nikako da nadjem, da li mozda znate gde mogu naci, a da nisu strani sajtovi posto ne bih da plaćam veliku poštarinu/carinu.
Tražio sam na raznim srpskim sajtovima da kupim ovaj sat i nikako da nadjem, da li mozda znate gde mogu naci, a da nisu strani sajtovi posto ne bih da plaćam veliku poštarinu/carinu.
Traži na " Kupujem prodajem".
Jedino da vidis kod Vitanova ako bi porucivao, a na stanju mozda mozes naci negde po radnjama ako im je ostalo od starih zaliha. Ima zaista dosta opremljenih radnji i po ostatku Srbije koje imaju sirok izbor raznih modela. Ako nema u Beogradu, ne mora da znaci da neces naci u Cacku, Kragujevcu, Nisu, Novom Sadu, Subotici itd. Problem je sto nemaju sajtove pa se i ne zna ta imaju...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Drugari, upravo sam se registrovao ali pratim ovaj forum duže vreme. I mene zanima SNK i SNZG. Pronašao sam na ebay-u i jedan i drugi po pristupačnim cenama iz Sar Honkonga, poštarina 4 $ (snk oko 90 $ snzg oko 120 $. Imate li iskustva sa tim sajtom i tom ponudom i da li postoji mogućnost da su replike ili neki drugi vid prevare. Piše da su novi satovi.
Bookmarks sajtovi