2Likes
-
1
Post By marko14
-
1
Post By memoas
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Koji Suunto sat kupiti?
Aktivno se bavim alpinizmom i planinarenjem, a povremeno ronjenjem. Gledao sam po netu Suunto satove. Interesantan mi je Suunto Ambit. Za ronjenje mi ne bi trebale profesionalne mogucnosti, sem dubinomera. Koji bi mi preporucili?
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 28
re: Koji Suunto sat kupiti?
Pa posto si rekao da je ronjenje povremeno,ja bih se orijentisao na
Suunto Vector Orange - Suunto
,ali i tvoj izbor je korektan jer imas sat za sve aktivnosti koje si naveo,za ronjenje je uvek bolje uzeti profesionalne merace,makar bih ja tako uradio,pozdrav i dobrodosao.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Da li je neko imao Ambit, je li kvalitetne izrade. Bitno mi je sto vise komentara
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 28
Moj drug se bavi prodajom ronilacke opreme i znam da dosta ljudi uzima Suunto satove za ronjenje,jedan sam probao i deluju jako kvalitetno,najbolje je da odes i probas sat i sam steknes utisak,probaj Suunto i Casio G Shock pa uporedi,jer su to generalno satovi koji odgovaraju tvojim potrebama,jel si razmisljao o Casiu?
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Iskljucivo bih Suunto. E sad ovaj Ambit odgovara mojim potrebama. Sat bi mi brat uzeo iz USA, pa mi je potreban dto korektniji odgovor. Ako mozes pitaj druga sta misli o ovom
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 28
Nije prodao ni jedan,niti ga je imao u ponudi,orijentisan je na diver kolekciju,samo to narucuje.Probaj u Uscu na trecem spratu,znam da imaju tamo u ponudi Suunto satove.
Poslednja ispravka: marko14 (18.8.2013. u 15:08)
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Vise bih volio komentar nekog korisnika
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
e ovako nisam imao ambit nego suunto x10military i što se tiče specifikacija dosta su sličini.kao prvo trebaš provjeriti trajanje baterije istog,na mom je mogla 5 sati sa jednim punjenjem i korištenjem gps-fix svaku minutu kao i neke rute koje sam određivao .čitao sam da je na ambitu baterija puno bolja...ambit je u stvari kompijuter od sata ima bukvalno sve što jednom planinaru treba.od razlike od polazne tačke (mislim na visinu)pa do krajnje tačke što je veoma bitno planinaru.o gps-u da ne govorim odličan je,vrijeme zalaska i izlaska sunca,alarm za vremenske oscilacije,barometar kompletni,compas sa zaključavanjem i navođenjem,deklinacija istog,pravljenje ruta itd,itd,itd.otiđi malo na you tube pretraži.imao sam i x-landera military.veoma kvalitetni satovi i veoma tačni...što se tiče mene nema greške prilikom kupovine tog sata i da još napominjem imaš i ambit sa HR trakom(za otkucaje srca prilikom treninga i upozorenje ako pretjeraš)on je u spisku mojih želja paa opet se ponavljam KUPUJ...
Suunto - Video klipovi,POGLEDAJ
Poslednja ispravka: RUS (18.8.2013. u 21:33)
Razlog: Spojene poruke
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Koji Suunto sat kupiti?
Hvala ti puno na komentaru. Zale mi se pojedini da se slo plastike guli
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke