2Likes
-
1
Post By doyle
-
1
Post By StariAS
-
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 8
Re: Luch iz 70ih, model?
video sam ih i ja n ebay, ali mi je cudno sto su navodno proizvedeni pre oko 50 godina, a novi su, nekorisceni i ima ih gomila. Koliko sam video na ledjima nemaju nikakav natpis. Lepo izgledaju, kao bambino, ali kostaju isto toliko, neki i skuplje.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 15
Re: Luch iz 70ih, model?
Да то је Луч 2209 у две од много варијанти.
Цена овде у Русији им се креће између 80 и 200 евра за нове и неношене примерке (ова друга цена је оквирно за сатове који су старијег датума, имају оргинал ремен, кутију и паспорт и представљају прави раритет).
Изостављам оне чија су кућишта од злата јер њихова цена иде све више у последље време.
Одговор на питање да ли је оригинал је да би требало да јесте уз напомену да постоји и даље јако велика резерва механизама и кућишта за ове сатове као и пропратних делова тако да се могу лако паковати и препакивати од стране великог броја врло искусних препродаваца најчешће из Украјине (а то је и земља порекла конкретног сата који си постовао) и одатле сви оно започињу свој пут на Запад.
Верујем да ће се још неко јавити са одговором, а ја бих на твом месту мало размислио и потражио га чак и у Србији.
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi