Pročitaj komentare na Amazon.com: Casio A168W-1 Illuminator Watch: Casio: Electronics
Najkraće-za te pare (a i za nešto veće)je sasvim dobar.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nije loš sat a i cena mu je više nego povoljna. Imao sam takav pa sam ga poklonio. Kućište je plastično i veoma je lagano a narukvica je čelična. Od funkcija ima sve što je potrebno. Digitalci iz 70-tih su najčešće imali čelična kućišta, mineralna stakla itd. ali kao što reče VLADAN P za te novce dobar izbor.
Poslednja ispravka: bajker71 (10.7.2012. u 23:54)
Jeste povoljan je u nekom prolazu u Knezu ima prodavnica i tamo kosta 2800 dinara,a meni se cini da je i kuciste metalno a ne plasticno. Znam da su ti stariji digitalci mnogo kvalitetniji ali tesko ih je naci u radnom stanju
sindjelu5 zdravo.toplo ti preporucujem da kupis taj sat.ja ga nisam skidao okruglo 15 godina.radio sam sa njim .ronio,plivao,sta sve ne.moj sat je bio plastican,samo sa metalnim kucistem na srafljenje i gumenom narukvicom.posto mi se narukvica pokidala,kupio sam nov sat kod vitanova u piramidi ako si iz beograda znaces,i platio sam ga 1300,00 dinara prosle godine u ovo vreme.sat je jednom recju fantastican.nemoj da kupujes kod kineza,nego kupi u nekoj radnji gde ce ti dati i garanciju,KUPI GA NECES POGRESITI.pozzzzz.
Kupujem ga sigurno u skorije vreme i naravno kacim slike,a vama hvala na pomoci
Klasika....ostarilo se....
Bookmarks sajtovi