3Likes
-
1
Post By eee
-
2
Post By milan10
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 11
Narukvice za Longines hydroconquest
Zdravo svima! Posto planiram da kupim Longines hydroconquest automatic 41 mm,ali nisam odlucio da li sa celicnom ili silikonskom narukvicom. Iskreno lepsi mi je sa silikonskom narukvicom,ali znam da se vise isplati kupiti sa celicnom narukvicom. Moje pitanje za vas poznavaoce,je kolika je cena ako se naknadno posebno kupuje original celicna a koliko silikonska narukvica, kao i da li mogu da se kupe neke dobre ove narukvice koje nisu original Logines?
Unapred hvala!
-
Re: Narukvice za Longines hydroconquest
Da uzmeš naknadno metalnu, verovatno nije ispod 200e. Računaj i više.
A kvalitetnih narukvica ima, čak i pravljenih po želji. Govorim o kožnim. Ima i par kolega na forumu koji izrađuju kožne.
Imaš i silikonske, 20-100e.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
-
U Identiku kad sam trazio kozni kais za Longines Conquest GMT cena je bila 400€ i ceka se mesec dana.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
Znači metalni može samo više da bude
-
Veličina mog zgloba me je odavno naterala da na satu nikad ne gledam narukvicu jer ću je uvek zameniti sa nekom ručno rađenom, ali se uvek iznenadim cenama koje proizvođači satova traže za zamenske.
Da li bar leže skroz do i prati oblik kućišta?
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 11
Hvala na odgovorima! Kako god ispada da je bolje onda kupiti sat sa celicnom narukvicom, a za dodatnu silikonsku ili koznu o tom potom.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi