Pozdrav svima
Sutra planiram da kupim svoj prvi sat i želeo bih da budem siguran da ne stoji u radnji dugo.
Da li je u redu da pri kupovini sata tražim da dobijem nov neotpakovan sat umesto onoga koji se nalazi u izlogu?
Pozdrav svima
Sutra planiram da kupim svoj prvi sat i želeo bih da budem siguran da ne stoji u radnji dugo.
Da li je u redu da pri kupovini sata tražim da dobijem nov neotpakovan sat umesto onoga koji se nalazi u izlogu?
Pozdrav i dobro nam došao na forum.
Što se tiče tvog pitanja, odgovor je potvrdan, što važi za svaku robu. Ukoliko je sat baš poslednji primerak u radnji, zatraži da ti spuste cenu. Mnoge radnje i same spuštaju cenu da bi nešto prodale, a svakako da po zakonu imaš pravo da kupiš robu koja je nova, tj. neotvarana.
Postavi sliku kada budeš kupio sat i srećno sa kupovinom.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pozdrav,
Meni je to malo hazarderski, ok kad kupujes friz pa da ga nije cackala svaka budala, otvarala-zatvarala, ali ovde proveris kais da li ima tragova iznutra jer se to vidi kad stoji dugo i da li je "izlomljen". Naravno pogledas kuciste da vidis da li ima ogrebotina na bocnim stranama i ako je to sve ok, nema greske. Mislim ti svakako pitaj da li imaju nov ali i ako nemaju a ispunjava uslove koje sam ti naveo, kupuj uzivaj. Srecno.
Lepo izgleda, čestitke na kupovini i neka te lepo služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Odlican, cestitke
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Hvala
Čestitam, baš je leeeeeep
Bookmarks sajtovi