Casio Edifice je sasvim pristojna serija, a proizvođač je poznat po tome što ima odličan odnos cene i kvaliteta.
Ne znam odakle si, ali ukoliko ti znači podatak, ovi modeli koštaju oko 100€ u Srbiji:
Casio EF-328D-1A
Casio EF-562D-7A
Ukoliko za taj novac dobijaš nov sat sa garancijom, onda je to dobra kupovina. Obrati pažnju ukoliko ga kupuješ od privatnog prodavca, jer postoje i replike ovih satova. Replike se obično prepoznaju po tome što im je neki detalj loše urađen (npr. kriva slova ili markeri), ima lošu završnu obradu i tome slično, ali se ne može ništa reći bez slike u velikoj rezoluciji. Ukoliko je prodavac pouzdan i pošten, obično nema potrebe za brigu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Isplati se naravno.
To su dosta dobri satovi. Takodje mislim da se vise isplati dati malo vise para i kupiti ovaj sat u proverenoj radnji, razlika u ceni nije toliko velika, a opet sa druge strane znas sta si kupio.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Prvo vam se zahvaljujem na jako brzom odgovoru i tacnosti. Evo vam 2 linka od oba sata pa vidite da li je sta sumljivo, naravno ako nije problem. https://skydrive.live.com/?cid=353f6...DZm9aAdw_McjVk i drugi: Casio Edifice EF 562D 7AVEF - Muski rucni Sat - Muški satovi - Visoko - PIK.ba
Covjek prodaje mozda 10-tak satova na (pik-u). Inace zivim u BiH i ove satove mogu dobiti za 170-175KM (8750 RSD), medjutim primjetio sam ovu izvrsnu stranicu pa sam zelio da me neko malo uputi oko ovih satova, sto ste vi i uradili.
Koji god sat da izaberes neces pogresiti, stvar ukusa!
Ja bih iskoristio ovu, vec otvorenu, temu da se raspitam za model Casio Edifice EFA-121D-1A.
Racunam da i za ovaj model vazi sve ono sto sam vec procitao za Edifice seriju, al posto ovaj sat ima i malo te elektronike (Auto-Illuminator, merenje temperature, automatski kalendar, alarm...) reko bolje da proverim.
Inace cena mu je 10800din kod ovlascenog distributera (bar su mi tako danas javili mail-om).
Bookmarks sajtovi