Pozdrav svima i Srecna NG 2014 !!!
Posle puno razmisljanja, gledanja sajtova, foruma i casopisa odlucio sam sebe da castim modelom CITIZEN AT4008-51E pa me zanima Vase misljenje u vezi ovog sata i imam nekoliko nedoumica u vezi istog.
1. Kako i gde kupiti ovaj model? gledao sam razne strane sajtove i vidim da se cena dosta razlikuje od sajta do sajta. Mislim da sam nasao da je najjeftiniji na discountwatchstore.com , tamo je cena 431$ ili oko 313e . Da li je neko uzimao sa ovog sajta i koliko su pouzdani?
Link : Citizen AT4008-51E Men's Eco-Drive Stainless Steel Black Dial Perpetual Calendar Watch
Da li neko zna mozda i bolji sajt gde se moze uzeti ovaj model? Nikad nisam uzimao neke vrednije stvari preko net-a pa mi je malo i frka
2. Naisao sam na oglas kod na nasim sajtovima, prodaje ga neko po ceni od 410e stim da sat ima garanciju jos 4 godine, pa pretpostavljam da je nosen godinu dana. Cena mi je za ovu varijantu polovnog sata (koji je uvek macka u dzaku) mali i visoka pa me zanima i Vase misljenje
3. Sta mislite o ovom satu? Sobzirom da mi je prvi sat koji uzimam , mozda i previse dobar??
U svakom slucaju hvala i nadam se da ovo nece biti prvi i poslednji post od mene
Pozz
Nole
Bookmarks sajtovi