Kristina, prije svega topla dobrodošlica na forum.
Moje mišljenje je da nećeš pogriješiti kupovinom bilo kog sata. Obje marke su poznate po odličnom odnosu kvalitet-cijena.
Ipak, moj dajem glas za Promaster Sky jer mi je izuzetan u svakom pogledu.. (to je ovaj poslednji sa fotke)
^....+1
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
+1 za Sky
Apsolutno, nema ovde greške, svi su dobri, i ja mislim da je stvar ukusa mada bih ja odabrao poslednji ili pretposlednji, čini mi se da je u tom cenovnom rangu Citizen za nijansu bolji, tipa malko bolja obrada, potpisana krunica... A i lepši su mi.
Dobro dosla Kristina. Promaster Sky, poslijednji sa slike. Neces pogrijesiti sigurno!!! Srecna kupovina ako Bog da.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
..ma cisto da pojasnim ovaj moj +1 gore....
Naime imao sam ovaj sat (samo druga kombinacija boja) i bio jako zadovoljan s njim, odlican kvalitet izrade, dokazan i pouzdan eco-drive mehanizam. Sat lepo pristaje i lezi na ruci. Pregledan i citljiv sa mnogo funkcija. Dobra vodonepropusnost, 5-godisnja garancija, saphirno staklo....ma sve pohvale s moje strane a i siguran sam da ce se svideti onom za koga bi trebao biti namenjen. I Kristina, ono sto ste naglasili....mislim da je jako dobar odnos ulozeno-dobiveno.
justmy2c
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Da da poslednji svakako, takodje sam imao taj sat i bio odusevljen njim!
Hvala drustvo!
U utorak idem da vidim Promaster Sky uzivo- ako je tako dobar kao sto deluje na slici kupujem 😊
Vise nego dobar model. Mada moram priznati I da je prvi Seiko sa slike dobar 🤔
Bookmarks sajtovi